Nieuws

Thich Nhat Hanh

Onze geliefde leraar Thich Nhat Hanh is op 22 januari op 95-jarige leeftijd overleden. 7 jaar eerder had hij een hersenbloeding, waardoor hij niet meer kon spreken of lopen. Wel kon hij nog communiceren met gebaren.

Meer informatie over het heengaan van Thay


Zuster Chan Khong doet beroep op de gemeenschap

Onlangs verscheen opnieuw een oproep van zuster Chan Khong voor financiele steun aan de internationale kloostergemeenschap van Plum Village. Ze schrijft: “Helaas weten we niet precies wanneer onze meditatiecentra weer open kunnen gaan voor retraitedeelnemers. Tot die tijd wil ik jullie nogmaals om steun vragen. We zullen deze crisis niet alleen kunnen doorstaan. Wij stellen ons vertrouwen in de vrijgevigheid van onze Sangha en vragen nederig om uw hulp. Of het nu gaat om een grote of een kleine gift, maandelijks of eenmalig, alle beetjes helpen om een verschil te maken, net zoals dat het geval was met een handvol rijst in oorlogstijd.”


Maandelijks versturen we een nieuwsbrief om je te inspireren, hieronder kun je de verstuurde nieuwsbrieven lezen. Wil je ze ook ontvangen? Neem dan even contact met ons op.